Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Boost je uiterlijk!

  Een frisse huid wil iedereen wel! Je kunt daar zelf veel aan doen door gezond te eten, genoeg te drinken en je huid elke dag schoon te maken. Maar als je last hebt van een doffe, onreine of ouder wordende huid, dan kun je wel wat extra hulp gebruiken.

  Bij de schoonheidsspecialiste kun jij met een gerust hart plaatsnemen in de stoel. Zij zorgt ervoor dat jouw huid de juiste behandeling krijgt. Eén van de gezichtsbehandelingen die Beautystudio X-Style biedt, is de OxyGeneo. Deze behandeling biedt al in 40 minuten een 3-in-1 huidverbeterende schoonheidsbehandeling en heeft vorig jaar de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende behandeling! Oxygeneo is een alternatief voor microdermabrasie, een zuurstofbehandeling en een fruitzuurpeeling in één behandeling!

  Hoe werkt het?

  Nadat je huid gereinigd is, wordt er een speciale capsule op het apparaat geplaatst en brengt de schoonheidsspecialiste een hoogwaardige werkstofgel aan op je gezicht. Met de Geneo + tool krijgt de huid nu een soort microdermabrasiebehandeling. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd en worden nieuwe, jonge huidcellen gestimuleerd. Tijdens deze exfoliatie wordt tegelijkertijd de huid voorzien van een zuurstofbehandeling en celenergie van binnenuit, waardoor de huid in goede conditie wordt gebracht en wat direct zorgt voor een vermindering van fijne lijntjes. Als derde werking worden revitaliseerde werkstoffen optimaal opgenomen.

  Direct resultaat met Tripollar RF

  Je kunt hiernaast kiezen voor een luxe uitbreiding. Een Tripollar behandeling werkt op basis van radio-frequentie en verwarmt de (leder)huid intensief, waardoor collageenvezels samentrekken voor een huidverstrakkend effect. Tripollar RF 3e generatie radiofrequentie is de veiligste en meest plezierige RF-behandeling om de lederhuid te verbeteren. De energie stroomt tussen 3 elektroden en geeft een heerlijke, ontspannend gevoel. De huid wordt tot 39 à 40 graden verwarmd (huidverstrakking) en tot 41 graden bij huidvetreductie (onderkin). Deze warmte stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen, waardoor je direct resultaat ziet en voelt! Je kunt het ook vergelijken met een soort bindweefselmassage waarbij collageen en elastine worden aan-gemaakt. Je krijgt een strakkere huid en kaaklijn!

  Direct na de eerste behandeling zie je een prachtig huidverbeterend resultaat:

  • exfolieert en hydrateert

  • herstelt het volume van de huid

  • geeft een jeugdige uitstraling

  • verhoogt de collageenproductie

  • reduceert hyperpigmentatie

  • verbetert de celvernieuwing

  • vermindert de zichtbaarheid van rimpels

  • verbetert de huidtextuur

  • vernauwt poriën

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply