Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bootcamp
  Rate this post

  Wil je liever in een groep trainen? Tara Ravenna Training organiseert Bootcamps onder de naam Bootcamp Drechtsteden. Bootcamp is in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Doordat er in teamverband getraind wordt, is het niet alleen gezellig; het is ook een goede stok achter de deur.

  Je traint onder begeleiding van een Personal Trainer op een zeer effectieve manier. Die heeft verstand van onder andere houding en bewegingstechnieken en kan ook goed motiveren. Een training bestaat uit hardlopen, intervaltraining en krachtoefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van objecten uit de omgeving, zoals een trap of een fietsenrek.
  Denk bij Bootcamp niet aan een drilsergeant waar je verplicht allerlei onmogelijke en vaak te zware oefeningen van moet doen. De trainingen zijn geschikt voor iedereen, mannen en vrouwen, ongeacht je huidige trainingservaring of conditie.

  De trainingen vinden plaats op maandag-, dinsdag- en woensdagavond om 19.30 uur en zaterdagochtend om 10.00 uur. Er zijn verschillende startlocaties in Papendrecht en Sliedrecht, en geregeld wordt er, ter afwisseling, getraind bij de rivier, in het bos of op het strand. Voor deelnemers is er een aparte ledensite en een leden-app. De eerste les is gratis en vrijblijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply