Rate this post
 • Borstkanker… En nu?
  Rate this post

  Een diagnose van borstkanker verandert het leven van een vrouw ingrijpend. Het behandelingstraject is vaak zwaar en de, in veel gevallen, onvermijdelijke operatie laat zowel letterlijk als figuurlijk littekens achter. eMJe bv, v/h Timmers Medizorg Care & Comfort, heeft zich in de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in de nazorg bij vrouwen die deze verschrikkelijke operatie hebben moeten ondergaan. Dit noemen wij MammaCare.

  Een borstprothese kan de vrouw helpen bij het oppakken van het dagelijkse leven na deze vervelende periode. De keuze is erg belangrijk, en samen met de klant wordt er gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing.

  Er zijn enorm veel verschillende soorten prothesen in verschillende modellen verkrijgbaar, zowel symmetrisch als asymmetrisch. Maar er zijn ook verschillende mogelijkheden qua gewicht. Er zijn dus naast volledig siliconen prothesen ook lichtgewicht prothesen. Deze modellen zijn eventueel ook als zogenaamde ‘contactprothese’ verkrijgbaar. Die verhogen het draagcomfort en ontlasten de nek en schouders. Ideaal voor vrouwen met een oedeemarm of voor vrouwen met grotere cupmaten.
  Wordt er een (klein) gedeelte van de borst verwijderd, dan bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een zogenaamde ‘deelprothese’.
  Welke prothese er ook gekozen wordt: het is erg belangrijk dat deze goed past. Het geeft de cliënt zelfvertrouwen.

  Mooie lingerie
  Natuurlijk is het erg belangrijk, na een borstoperatie, om een goed passende BH te dragen. Wie denkt dat deze prothese-BH’s ouderwets zijn, heeft het verkeerd. eMJe bv, v/h Timmers Medizorg Care & Comfort, heeft een grote collectie foundation van bekende merken. Modieus en functioneel. Deze slogan staat hoog in het vaandel. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe collectie. Ook badkleding hoort hierbij. Een bezoek aan eMJe bv, v/h Timmers Medizorg Care & Comfort, eindigt dus meestal in een klein feestje. Mooie lingerie geeft het zelfvertrouwen een enorme boost.

  Werkwijze
  De klant wordt meestal doorverwezen door de mammacareverpleegkundige van het ziekenhuis. Er wordt een ruime afspraak gemaakt, zodat er in alle rust een passend advies kan worden gegeven. Soms zijn meerdere afspraken nodig. Er is een sfeervolle en ruime spreekruimte beschikbaar. Deze ruimte is speciaal ingericht voor deze doelgroep. Zo zijn er bijvoorbeeld aan twee zijden spiegels aangebracht, zodat het effect van de gekozen voorziening zowel aan de voor- als zijkant te zien is.
  Kan de klant niet meer naar de showroom komen, dan behoort een huisbezoek zeker tot de mogelijkheden.

  Werkgebied
  eMJe bv, v/h Timmers Medizorg Care & Comfort, heeft ook de mogelijkheid om gratis bij u aan huis te komen. Dit doen de medewerksters als u slecht ter been bent en niet naar de winkel kunt komen. Zij nemen dan een assortiment borstprothesen en lingerie mee, zodat zij bij u thuis in een vertrouwde omgeving de passing kunnen uitvoeren.

  Kwaliteit & Samenwerking
  De medewerksters zijn betrokken. Zij zijn speciaal opgeleid voor dit werk en verstaan hun vak. eMJe bv, v/h Timmers Medizorg Care & Comfort, is gecertificeerd door SEMH. Deze instantie controleert jaarlijks of de werkwijze in orde is.
  eMJe bv, v/h Timmers Medizorg Care & Comfort werkt nauw samen met de gespecialiseerd verpleegkundigen uit de ziekenhuizen en onderhoudt uitstekende contacten met Borstkankervereniging Nederland (BVN). Zo krijgt de klant gegarandeerd de beste zorg. Dat is immers wat de cliënt verdient.

  Contact opnemen
  eMJe bv, v/h Timmers Medizorg Care & Comfort, is dagelijks telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Het maken van een afspraak is gewenst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply