Rate this post
 • Borstkanker uw wereld stort in
  Rate this post

  Honderden vragen stormen binnen, maar tijd om na te denken is er niet. Van de ene op de andere dag zit u in de medische molen. U raakt ontredderd, onthutst en overspoeld door onbekende termen en verwarrende begrippen. Een periode van angst, onzekerheid, woede en machteloosheid breekt aan. Er wordt van alles verteld over het behandelproces en de periode erna, maar uw hoofd staat er niet naar. Overleven is op dat moment het enige wat belangrijk is.

  Als gecertificeerd Mammacare-Adviseur en Counselor kan ik u gericht en deskundig terzijde staan; niet alleen tijdens, maar juist ook na de ziekenhuisperiode. Door mijn werk en eigen ervaring weet ik dat er dan veel vragen zijn. Veel vrouwen kunnen in de periode van herstel na de behandelingen op emotioneel vlak uit balans raken. Door middel van counseling kan ik u met de verwerking van
  uw ziekte ondersteunen.
  Het kan ook zijn dat u enorm opziet tegen de stap naar het aanmeten van de eerste prothese. Het is een belangrijke maar vooral emotionele gebeurtenis. Juist dan is het belangrijk u eerst eens te laten inlichten en uw vragen te kunnen stellen. Als u weet wat u te wachten staat bij het aanmeten van een prothese, is de stap vaak gemakkelijker gezet.
  Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan, zodat u weet wat ik voor u kan betekenen. Voelt u zich niet bezwaard als u er nog niet aan toe bent om een afspraak te maken na dit gesprekje. Ik heb hier alle begrip voor. Het herstellen en verwerken kost tijd en energie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply