Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Borstkankerwellnessdag 2015
  Rate this post

  ‘Ik had het naar de sauna gaan al vaarwel gezegd, maar op deze manier gaat het prima en durf ik wel. Ik heb genoten!’ Dit is het citaat van een dame die aanwezig was op de tweede Borstkanker­wellnessdag, in 2014.

  ‘Op dinsdag 13 oktober 2015 houden wij, in samenwerking met het UMC en het Meander Medisch Centrum, de derde Borstkankerwellnessdag; dit jaar voor het eerst in ons gloednieuwe resort Omega Spa en Wellness. Heerlijk midden in de bossen, maar toch heel goed bereikbaar in Midden-Nederland’, zegt Lisette Snoek, eigenaar van Omega Spa en Wellness. ‘Dit is voor mijn man en mij precies waar het om gaat: het verschil maken voor mensen, soms gewoon door een heerlijk dagje sauna, maar ook door mensen meer aan te bieden, bijvoorbeeld een Total Well Being-programma, -retraite of -workshop.’
  ‘Bij ons kunnen mensen zeven dagen in de week kiezen of ze met of zonder badkleding willen komen. Wij hebben twee aparte gedeeltes: de Spa- en de Wellnessvleugel. Maar het kan ook zijn dat je meer hebt aan bijvoorbeeld Yoga of Mindfullness. Ook dit gaan we ook op zeer korte termijn aanbieden’, besluit Lisette.
  Omega Spa en Wellness is hét Total Well Being Center in Nederland met de missie om mensen gezond en gelukkig te laten leven. Omega Spa en Wellness is prachtig en centraal gelegen in de bossen van Soesterberg. Zie de website voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply