Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Borstprothesen protheselingerie
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, dan kan je vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je op en top vrouw te voelen.

  Louisana Bodyfashion is dé speciaalzaak in Rotterdam en omstreken voor borstprothesen, lingerie en badmode voor vrouwen die een borstprothese dragen. De medewerkers zijn ervaringsdeskundigen en weten als geen ander waar klanten mee te maken hebben en wat hun wensen zijn. Louisana beschikt over een breed assortiment borst­prothesen. Omdat elke vrouw anders is, zijn er veel verschillende soorten en modellen in lichte en donkere huidskleuren verkrijgbaar. De adviseuses helpen je graag met het kiezen van de meest geschikte oplossing voor de korte of lange termijn.

  Lingerie en badmode
  De winkel heeft ook een grote collectie lingerie, badmode en nachtmode, speciaal geschikt voor het dragen van een borstprothese. Hierdoor kun je genieten van goede steun en maximale bewegingsvrijheid. De collectie heeft voor elk wat wils: van sportief tot klassiek en van basic zwart tot kleurrijk en verleidelijk.

  Persoonlijk advies
  Louisana heeft een extra ruime, luxueuze paskamer, zodat je in alle rust kunt passen. Ook het aanmeten en het kiezen van de juiste prothese vindt plaats in complete privacy, samen met de adviseuse. Je kunt bij de winkel ook terecht voor persoonlijk advies, een lekker kopje koffie of thee en een luisterend oor. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply