Rate this post
 • Borstprotheses en lingerie
  Rate this post

  Elke klant komt op afspraak, waar altijd twee uur voor wordt ingepland. Hierdoor is er alle rust en privacy om verschillende merken en modellen te passen.

  Sinds maart 2015 is in Nijmegen aan de Sint Annastraat Roses Body Care gevestigd, een speciaalzaak voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan.‘Roses is een unieke combinatie van een luxe lingeriewinkel, een adviespraktijk en een naaiatelier,’ vertelt eigenaresse Nienke Danhof. ‘Sinds 2008 adviseren wij vrouwen over borstprotheses en meten we de juiste prothese aan. Daarbij hoort een goed passende BH. Dit kan een stevige, goed ondersteunende BH zijn, maar ook een mooie lingerieset van kant of met leuke kleuren en dessins.

  We hebben een zeer uitgebreide collectie borstprotheses en prothese-BH’s. Samen met de klant zoeken wij altijd naar de best mogelijk symmetrie, zodat de buitenwereld er niets van kan zien. Bij lymfoedeem werken wij samen met oedeemtherapeuten om een BH te adviseren die de oedeemtherapie ondersteunt.’Indien nodig maakt Roses Body Care aan­passingen aan lingerie. De naaimachine staat klaar, zodat de klant direct weer kan passen en zeker weet dat zij met de juiste keuze naar huis gaat.

  Prothesebadmode
  Ook in de winter heeft Roses Body Care een uitgebreide collectie prothesebadmode. Prothesebadpakken, maar ook modieuze bikini’s en tankini’s fleuren de winkel het hele jaar door op, en alles is geschikt om comfortabel met een borstprothese te kunnen zwemmen of zonnen.

  Vergoeding
  De borstprothese wordt vanuit de basisverzekering volledig vergoed. Roses heeft overeenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars en verzorgt de administratieve afhandeling van de vergoeding.

  Roses Body Care heeft vestigingen in Arnhem, Nijmegen en Annen (Drenthe). In Nijmegen zijn we aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag, altijd op afspraak. We hebben ook een uitgebreide webwinkel: www.rosesbodycare-shop.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply