Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Borstprotheses en protheselingerie
  Rate this post

  Ongeveer 1 op de 8 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Wereldwijd zijn dat er 1,6 miljoen. Dankzij moderne medicatie geneest een groot deel van deze vrouwen. Tegenwoordig wordt ongeveer 80% van de borstoperaties borstsparend uitgevoerd.

  Onze betrokkenheid bij borstkankerpatiënten is breed. Binnen de praktijk zien wij veelal vrouwen die na hun operatie klachten hebben zoals vochtophopingen, littekens of bestralingsdefecten. Voor deze groep kunnen wij weer een stuk kwaliteit van leven geven door inzet van integrale oedeemtherapie. Dit kan ook belangrijk zijn als er de wens is om later over te gaan tot een borstreconstructie. Voor na de operatie leveren wij speciale compressie-BH’s die het comfort verhogen en het herstel bevorderen.

  Nieuwe boetiek
  Maar hoe leuk is het om ook buiten een klinische setting een plek te bieden waar een professioneel advies gegeven wordt! Daarom hebben wij onlangs een boetiek geopend waar de deur altijd openstaat om even rond te neuzen of een afspraak te plannen voor een persoonlijk pasadvies.

  Protheses en lingerie
  Wat mammacare betreft, zijn wij erop gericht om een goed zittende uitwendige prothese aan te meten. Met meer dan twintig verschillende modellen in de meestvoorkomende maten in de kast, lukt het vrijwel altijd direct om tot een symmetrische passing te komen. Daarbij vinden wij het belangrijk om eerst rustig met kopje thee of koffie te zitten en zicht te krijgen op de individuele wensen van de klant.
  Uiteraard is het esthetische aspect ook heel belangrijk. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar lingerie met een aangenaam draagcomfort, goede ondersteuning en hoogwaardige stoffen. Hiertoe hebben wij een brede collectie lingerie van diverse merken in huis. Van klassiek tot sportief, in actuele kleuren en dessins.

  Bad- en vrijetijdskleding
  Naast lingerie bieden wij ook het hele jaar door een modieuze collectie bad- en vrijetijdskleding. Met topjes en shirts die geschikt zijn om je lekker vrij in te bewegen en je tegelijkertijd veilig en comfortabel voelen door de ingewerkte BH met zakjes voor een volledige of gedeeltelijke borstprothese. Zo kan iedere vrouw onbezorgd genieten van haar sportmoment!

  Individuele oplossingen
  Dat is het mooiste aan het werk als MammaCare Adviseuse: meehelpen om energie en levensvreugde weer op te pakken. De uitdaging aangaan om tot individuele oplossingen te komen voor al die vrouwen die diep zijn gegaan om weer in harmonie te komen met zichzelf. Daar een klein steentje aan bij mogen dragen, dat geeft pas echt voldoening!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply