Rate this post
 • Borstprotheses en protheselingerie
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een of beide borsten moet missen, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Des te belangrijker is het om een goede prothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer je vrouwelijke zelfvertrouwen kunt uitstralen.

  De keuze voor een borstprothese is erg belangrijk, omdat elke borst een andere vorm heeft, en de prothese de eigen borst zo goed mogelijk moet benaderen. Samen met jou wordt er gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing. Scholma Lingerie heeft een ruim assortiment borstprotheses, hechtprotheses en zwemprotheses op voorraad. De borstprotheses worden gemaakt van siliconen, waar een comfortabele, zachte folie omheen zit, wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Ook krijg je uitleg over de manier waarop de borstprothese het beste onderhouden kan worden.

  Lingerie en badkleding
  Als je eenmaal een borstprothese hebt uitgezocht, hoort daar natuurlijk ook bijpassende lingerie en badkleding bij. Er is een groot assortiment van de belangrijkste merken op dit gebied: Amoena en Anita.

  Stylistes
  Je kunt tijdens openingstijden zonder afspraak bij de winkel terecht. Elke dag staat er vakkundig personeel voor je klaar, zodat je professioneel en eerlijk advies krijgt. Sevicegerichtheid en klanttevredenheid staan daarbij centraal.

  SEMH-erkend
  Scholma Lingerie is erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat je bij de zaak kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De winkel heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de declaratie voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply