Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Borstprotheses protheselingerie
  Rate this post

  Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, dan kan je vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je op en top vrouw te voelen.

  Mijn naam is Carina Clarijs en ik ben gediplomeerd en gecertificeerd mammacareadviseuse bij mammacarepraktijk C CARE in Zevenbergen. Elke woensdag is de praktijk geopend. Tussen 9.30 en 16.00 uur kun je binnenlopen zonder afspraak; voor de rest van de week kun je zowel voor overdag als ’s avonds een afspraak maken. Een afspraak op zaterdag is ook mogelijk! Ben je op zoek naar een borstprothese,
  prothese lingerie, prothese badmode, tops, huispakken en nog veel meer, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem alvast eens een kijkje op de website. Heb je achter in de kast nog een oude borst­prothese liggen waar je niets meer mee doet? Dan mag je die bij mij inleveren. Ik ben
  ver­zamelpunt voor Stichting Prótesis de Mama.Al deze borstprotheses gaan naar Cuba, om daar de dames die met borstkanker zijn geconfronteerd te helpen aan een passende prothese.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Danielle Borst op april 21, 2020, 8:33 am

  Hallo,

  Mijn moeder heeft een aantal borstprotheses die zij niet meer gebruikt. Kunnen wij die bij jullie inleveren of weten jullie een adres om deze in te leveren?
  Hoor het graag.

  Groet,

  Danielle Borst

  Beantwoorden →