Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Borstprotheses & protheselingerie
  Rate this post

  Borstkanker verandert het leven van een vrouw ingrijpend, met een zwaar behandelingstraject en een operatie. Een borstprothese kan de vrouw helpen bij het oppakken van het dagelijkse leven na deze vervelende periode.

  De ervaren mammacareadviseurs van De Magneet Lingerie willen je graag helpen met deskundig advies en tips voor jouw situatie, op het gebied van protheses, bijpassende lingerie en badmode.
  Wij beschikken over een uitgebreid assortiment mamma­protheses van onder andere Anita, Amoena, Silima en Basko, die na een deskundig advies over het algemeen direct geleverd kunnen worden.

  Nieuwe ontwikkelingen
  Voor vrouwen die geen zin hebben in transpiratievocht achter hun borstprothese, bestaat er nu ook een betere oplossing: Amoena Energy Cosmetic. Deze nieuwkomer van Amoena in 2015 is voorzien van de temperatuurregelende technologie Comfort+, die hitte onttrekt aan het lichaam en in de prothese opslaat, en van reliëfpareltjes op de achterzijde, die de luchtstroom rond de prothese verhogen.
  Naast de warmtetechnologie, die het sporten een stuk comfortabeler maakt, is er ook een dun laagje standaard siliconen aangebracht op de voorkant van de Energy Cosmetic. Dat ziet er zó natuurlijk uit, zelfs in de fijnste lingerie, dat de prothese zo goed als onzichtbaar is en zeer moeilijk te onderscheiden van een echte borst.

  Wij geven professioneel advies in een rustige, discrete omgeving. We beschikken over een uitgebreide collectie lingerie en badmode.
  Onze mammacareadviseurs werken graag op afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply