Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Rate this post

  Wanneer je een operatie aan je borst moet ondergaan, komen er allerlei vragen op: ‘Waar moet ik aan denken?’ ‘Krijg ik het juiste advies?’ en ‘Hoe moet ik kiezen uit de verschillende mogelijkheden?’ De eerste stap op weg naar herstel begint bij een goed BH-advies.

  Bij Figura Lingerie Sliedrecht weten ze precies hoe ze hiermee moeten omgaan. Het aanmeten van lingerie en borstprotheses vereist veel deskundigheid en professionaliteit. Met een ruim assortiment aan borstzorglingerie en protheses is er keuze genoeg, zodat je altijd lingerie in de juiste maat en naar jouw persoonlijke wensen kunt vinden. Het gaat tenslotte om jouw gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen.

  Borstsparende operatie
  ‘Een cupmaat verschil: dat heeft toch iedere vrouw?’ Dat borsten niet helemaal symmetrisch zijn, komt wel vaker voor. Maar bij een volle cupmaat verschil past de BH niet goed en heeft die de neiging scheef te trekken, waardoor je kleding ook niet meer mooi valt. Na een borstsparende operatie of reconstructie kan er een maatverschil ontstaan. Voor de juiste symmetrie zijn er oplossingen in de vorm van zachte, lichte deelprothesen in verschillende vormen en maten. Deze passen onzichtbaar in je BH. Het gebruik hiervan is ongecompliceerd en huidvriendelijk. Dit geeft een zeker gevoel. Door de zorgverzekeraar worden deelprotheses ook vergoed en soms de lingerie en badkleding hiervoor. Schroom niet om informatie in te winnen, want het is echt niet nodig om met ongelijke borsten te blijven rondlopen.

  Nieuw gepersonaliseerde borstprothese
  In samenwerking met ABC Breast Care introduceert Figura Lingerie de ‘Customform’ borstprothese voor de mooiste pasvorm. Deze prothese wordt speciaal voor jou op maat vervaardigd in Amerika door het gebruik van 3D-scans, foto’s, volume en kleurselectie. Dit is werkelijk de meest geavanceerde optie, helemaal aangepast aan jouw wensen en lichaamsvorm.

  Oedeem
  Soms kan er oedeem ontstaan in de geopereerde borst of rond het operatiegebied, waardoor er specifieke aanpassingen nodig zijn. De licht masserende werking van de oedeemreducerende borstprothese geeft een aangenaam draagcomfort, eventueel in combinatie met een massage-BH of compressie-BH zonder beugel.

  Jarenlange ervaring
  Eigenaresse Corrie den Arend zit al 45 jaar in het lingerie-vak. Haar liefde voor het vak is de drijfveer om goed passende en mooie lingerie te adviseren in elke situatie. Lingerie, badmode en ondermode moet perfect passen, zodat elke klant tevreden is over haar aankopen. Gastvrij, persoonlijk en deskundig: dat is waar Figura Lingerie Sliedrecht voor staat.

  Je kunt altijd rekenen op een passend en eerlijk advies, precies zoals jij dat wilt.

  Allerlei specialisaties
  Figura Lingerie heeft vele specialisaties in huis, zoals:
  – Grote cupmaten. Tot cupmaat J is er mooie lingerie.
  – Sportbeha’s. Ga voor een stevige sportbeha! Zo voorkom je pijnlijke bosten na een intensieve sporttraining.
  – Comfortlingerie. Vakkundige oplossingen voor bandjes die steeds wegglijden of een slimme voorsluiting of figuurcorrigerende lingerie die je silhouet stroomlijnt.
  – Zwangerschapslingerie. Voor vrouwen die zwanger zijn, is een juiste beha (waarbij de melkklieren zich kunnen ontwikkelen) belangrijk, vanaf de allereerste maand.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply