Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Boutique club: dé trend op sportgebied
  Rate this post

  Of je nou wilt afvallen, strakker of fitter wilt worden of na herstel van een ziekte of blessure de draad weer wilt oppaken: niks is dan fijner dan de juiste begeleiding te hebben met een coach waarbij je je op je gemak voelt en in een omgeving te mogen sporten waarbij je je thuisvoelt.

  Boutique clubs zijn gespecialiseerde sportclubs met een bepaalde focus. Geen grote zalen gevuld met alle soorten fitnessapparatuur, maar specialisaties, persoonlijkheid en een optimale beleving. RESET Sportclub is daar een mooi voorbeeld van. Op de nieuwe locatie, in de Corneliusflat, komt mijn club volledig tot zijn recht. In het ene gedeelte kun je er terecht voor inspanning en in het andere deel voor ontspanning. Kenmerken zijn groepslessen van maximaal 12 personen, personal trainingen, Bodytec (EMS) trainingen en voedingsadvies.

  De belangrijkste voordelen van een boutique club zijn:
   Focus. Wat ze doen, doen ze zó goed, dat het gevolgen heeft voor de totale beleving.
   Flexibele prijzen. Niet per se verplichtingen van lidmaatschappen, maar bijvoorbeeld ook rittenkaarten en betalingen per training.
   Branding. Het merk van de boutique club is heilig.
  De tijd nemen om na te denken over de brand zorgt voor een duidelijk verhaal. En ‘RESET’ zegt genoeg, lijkt me…
   Experience. Een ongelofelijk gave studio, motiverende trainer(s) en geen grote groep maar wel beleving staan bovenaan het eisenlijstje van de gemiddelde deelnemer.
   Online boeken en betalen. Succesvolle boutique clubs maken gebruik van een online boekingssysteem waarbij je zelf je plek in de les kunt reserveren, de soort training kunt kiezen en je dus verzekerd bent van een plek.
   Motiverende coach. Een instructeur heeft een veel grotere rol dan de oefeningen voordoen of het tempo bepalen. Bij boutique clubs zijn de instructeurs onderdeel van de brand en hebben ze een grote rol in het vol krijgen van de lessen en bij de motivatie van clubleden. Doelen halen en resultaat behalen zijn belangrijk en de instructeur is jouw stok achter de deur.

  Mocht je nou al lang twijfelen om wat aan beweging te gaan doen, maar weerhoudt de drukte van een grote fitnessketen je, meld je dan vrijblijvend aan voor een kennismakingsgesprek/ -training bij RESET Sportclub.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply