fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het brein als medicijn

  Heb je chronische hoofdpijn, migraine, maag- of darmklachten? Ga je gebukt onder depressies of vermoeidheid, of kamp je met de gevolgen van een burn-out? Of heb jij (of heeft je kind) ADHD, ADD, autisme, faalangst, slaap- of concentratieproblemen? Wij kunnen je helpen naar een gezondere geest in een gezonder lichaam.

  Wij geloven in behandelingen en technieken die ervoor zorgen dat het lichaam en het brein zichzelf kunnen genezen. We werken onder andere met neurofeedback, dat het zelfgenezend vermogen waarover ieder mens beschikt bevordert. Tijdens een neurofeedbacktraining worden elektroden op het hoofd geplaatst.
  De elektroden meten de hersenactiviteit zonder deze te beïnvloeden. De hersenen retourneren informatie (feedback) in de vorm van beeld en geluid die door therapeut én cliënt worden waargenomen. Neurofeedback stelt het brein in staat om disfunctionaliteit te signaleren, te herstellen en het functioneren vervolgens te optimaliseren.
  Neurofeedbacktrainingen hebben ook een positief effect op een degeneratieziekte als alzheimer. De therapie bevordert immers het functioneren van de hersenen. Hierdoor verbetert de kwaliteit van leven en wordt tegelijkertijd het degeneratieproces vertraagd.
  Ook bieden wij de BEMER, waarmee je thuis aan je gezondheid kunt werken. De Bemer gezondheidsmat verbetert de doorbloeding. Via die mat worden elektromagnetische signalen afgegeven op je lichaam, zodat de microcirculatie in je lichaam verbeterd wordt. Twee keer 8 minuten per dag liggen om je prestatievermogen en vitaliteit een boost te geven!
  Onze behandelingen zijn ook voor kinderen vanaf 6 jaar zeer geschikt. Behandelingen worden door een aantal zorgverzekeraars compleet of gedeeltelijk vergoed.
  Kies jij voor het brein als medicijn? Neem dan contact met ons op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply