Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Breng balans in je leven
  Rate this post

  Als vrouw van nu valt het niet altijd mee om alle ballen in de lucht te houden. Hierdoor kun je ontevreden of onzeker worden over je leven. Je hebt het gevoel dat je tekort schiet, bent vaak moe en wilt meer energie, je zit niet lekker in je vel of hebt twijfels over je carrière, relatie of kinderwens.

  Als jij hier ook tegenaan loopt en daar iets aan wilt veranderen is een coachingstraject geschikt voor jou! ‘Het werken met vrouwen loopt als een rode draad door mijn leven’, vertelt Anika van Steenbergen. ‘Ik kom uit de kinderopvang en kraamzorg waar ik te maken had met jonge vrouwen die midden in het leven staan. Als coach zie ik dit soort vrouwen omdat ze op bepaalde vlakken de balans kwijt zijn. Dit komt soms in hun werk tot uiting, maar ook in hun rol als moeder of rondom de zwangerschap en bevalling.
  Ik begin altijd met een gratis kennismakingsgesprek, want het is belangrijk dat er een klik ontstaat’, vervolgt Anika haar verhaal. ‘Ik ga altijd uit van iemands kracht. Ik ben namelijk van mening dat de antwoorden en oplossingen in de persoon zelf aanwezig zijn, alleen weet deze ze even niet meer te vinden. Samen gaan we op zoek naar die kwaliteiten. Ik zet iets in gang en ontketen dingen. Elke keer dat ik merk dat een cliënt dat ‘aha-moment’ beleeft, ervaar ik weer als magisch! Vaak zie je na één sessie al een heel andere vrouw en na vier tot zes gesprekken is meestal de gewenste verandering bereikt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply