Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Breng het beste in je huid naar boven
  4/4 - (1 stemmen)

  Veel water drinken, veel slapen en goed eten: van deze dingen weet je zeker dat ze goed zijn voor je huid. Toch is het soms noodzakelijk om nog nét iets meer te doen. Met name als je ouder wordt krijg je te maken met een aantal factoren waar je niet altijd invloed op hebt.

  Je huid verliest elasticiteit en wordt slapper. Daarnaast is een slechte doorbloeding één van de meeste voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering.

  Massagetechniek
  Je kunt de doorbloeding van je huid verbeteren door de bloedcirculatie te beïnvloeden. De Hannah bindweefselmassage kan hierbij helpen. De Hannah Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, wekt verjonging van de huidstructuur op, reduceert blokkades en kan het bindweefsel verstevigen. Een goede doorbloeding zorgt er ook voor dat de huid beter in staat is om voedingsstoffen op te nemen.

  Circulatieverbetering
  Bij een slechte doorbloeding kunnen bijvoorbeeld rimpels of verklevingen ontstaan. Ook heb je meer kans op acne. Dit is een teken dat je celwanden niet goed meer in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen én afvalstoffen af te voeren. Door de Hannah bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat verzakking van het onderhuidse bindweefsel wordt geremd, waardoor de huid verstevigd én gelift wordt.

  Rimpel Reductie Therapie
  Sandy Renesse van Duivenbode is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van de Hannah bindweefselmassage: ‘De technieken van de bindweefselmassage zijn doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie. Deze therapie gaat de strijd aan met littekens, rimpels en volumeverlies van de huid en geeft een liftend effect. Daarnaast worden rimpels verminderd en worden littekens minder zichtbaar gemaakt. Het effect is wetenschappelijk bewezen. Het is aan te raden de massage in kuurverband toe te passen omdat het effect dan nog groter is. Je komt dan één of twee keer per week langs en zult al snel resultaat merken.’

  De Hannah bindweefselmassage verbetert de:

  – huidconditie
  – doorbloeding van de huid
  – opname van werkstoffen
  – celdeling
  – huidstructuur én – teint
  – gelaatsstructuur
  – huidweerstand

  Wist je dat…
  … Rimpel Reductie Therapie kan zorgen voor een verbetering van de huid tot maar liefst 80%?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply