Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Breng je huid terug in de tijd

  Je zorgt qua voeding en leefstijl goed voor jezelf. Dat doe je al jaren, want je wilt graag op een gezonde manier ouder worden. En dat werpt zijn vruchten af, want je voelt je lekker fit en zit elke dag vol energie. Alleen als je in de spiegel kijkt, word je niet altijd even gelukkig. Aan al die rimpeltjes en lijntjes is namelijk duidelijk te zien dat je een jaartje ouder wordt. En dat zou je graag nog even willen uitstellen.

  Al verzorg je je huid nóg zo goed, het proces van huidveroudering is niet tegen te gaan. Maar er is goed nieuws, want je kunt er wél wat aan doen om je huid te verbeteren en weer die stralende teint en zachte huid terug te krijgen. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je huid kan écht weer strakker worden. En het goede nieuws is ook nog eens dat daarvoor niet eens in je huid gespoten of gesneden hoeft te worden!

  Beauty Angel – collageentherapie
  Claudia Esser, eigenaresse van Huid Totaal Praktijk voor huidverbetering is helemaal enthousiast over deze lichttherapie: ‘Het gaat om Beauty Angel lichttherapie. De unieke lichtspectra van dit apparaat stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit zijn de stofjes die verantwoordelijk zijn voor onder meer de stevigheid, elasticiteit en het vochtgehalte van je huid. Het enige wat jij hoeft te doen, is plaatsnemen in de behandelstoel, je ogen sluiten en te genieten van het licht. De gevolgen van huidveroudering worden met deze unieke behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.’

  Wetenschappelijk bewezen
  ‘De behandeling is volkomen veilig, want het wordt bijvoorbeeld al jarenlang met succes in de geneeskunde gebruikt’, legt Claudia uit. ‘Talloze wetenschappelijke studies bewijzen de werkzaamheid. Na een maand is je huid veel zachter en strakker, zijn er minder lijntjes en rimpels zichtbaar en zijn je poriën verfijnd. Je brengt je huid als het ware weer terug in de tijd.’

  De Beauty Angel is effectief bij:
  – rimpels en lijntjes
  – grove poriën
  – acne
  – littekens
  – rosacea
  – doffe en matte huid
  – huidveroudering
  – droge huid
  – pigmentvlekken

  Over Huid Totaal
  Huidspecialist Claudia Esser van Huid Totaal begeleidt mensen op hun weg naar een gezonde huid. Via een huidscan is meteen heel duidelijk te zien wat je huid nodig heeft om weer in balans te komen. Middels een kennismakingsbehandeling voel en ervaar je de producten die perfect op jouw huid zijn afgestemd. Claudia werkt alleen met hoogwaardige producten en zogenoemde ‘dermaceuticals’. Dat zijn cosmetische producten op de grens van geneeskunde met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die de huid verbeteren.
  Claudia begeleidt je in het hele huidverbeteringsproces. Het doel moet altijd een gezonde huid zijn, volgens Claudia. Een gezonde huid vormt de basis voor een natuurlijke en mooie uitstraling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply