Rate this post
 • Breng je huid weer in balans
  Rate this post

  Na de afgelopen zomer kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Daarvoor biedt salon Natural Skin de Derma Peel. Dit is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Het is een heerlijke oppepper voor de huid om weer helemaal in balans te komen.

  Derma Peel van Skeyndor is de eerste cos­meceutische behandeling in Europa die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Derma Peel combineert 5 peelingtechnieken in één en dezelfde sessie: fysieke peeling, mechanische peeling, chemische exfoliatie met zuren, enzematische peeling en biologische lysing.
  De Derma Peel-behandeling volgt op een reiniging van de huid, zodat de Derma Peel effectief zijn werk kan doen. Gemiddeld duurt een behandeling zo’n 45 minuten, waarna je direct je dagelijkse bezigheden kunt hervatten. Na de behandeling zul je er stralend uitzien. Er is direct resultaat zichtbaar.
  Je hebt nergens last van, in tegenstelling tot andere peelingen. De frequentie van de Derma Peel is afhankelijk van je huidtype en de kwaliteit, en het is raadzaam om regelmatig sessies te volgen naar aanleiding van de conditie van je huid. Voor een goed advies over de mogelijkheden van de Derma Peel-behandeling voor jouw huid kun je contact opnemen met Natural Skin.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply