Rate this post
 • Breng je leven nog meer in balans
  Rate this post

  The Beauty of Balance is een studio waarin personal training, group workouts en gewichtscontroleprogramma’s speciaal voor vrouwen worden aangeboden.

  Waarom alleen vrouwen? Merel Middleton, de vrouw achter The Beauty of Balance, heeft daar zo haar redenen voor. Eén van die redenen is een vertrouwde, sfeervolle, rustgevende studio, waar keihard gewerkt wordt, zonder enig gevoel van schaamte of onzekerheid. Gewoon sterke powervrouwen die elkaar door en door begrijpen, steunen en pushen om verder te gaan dan ze van te voren hadden bedacht. Merel is een coach die het uiterste weet te halen uit vrouwen, en ziet dat de ladies daadwerkelijk meer in huis hebben dan zij zelf denken en zo hun persoonlijke doel­stelling weten te behalen.

  Group workouts
  De workouts van The Beauty of Balance zijn Small Group Training, Bootcamp, Dancing Fit Workout, Beauty Balance (een mix van yoga, pilates en dans) en… Sliding Fit Workout! Deze workout is uniek in Nederland. Het is een vetverbrander, een spierversterker en niet te vergeten ideaal voor de billen, benen en buik. Je slide jezelf letterlijk fit op een slideboard dat normaal gesproken gebruikt wordt voor revalidatie bij fysiotherapauten, voor core stability en uiteraard in alle takken van de schaatssport. Het is een 30 minuten durende full body workout, waarbij gebruik wordt gemaakt van fitnessgerelateerde oefeningen en dansbewegingen. Het is een feestje op het slideboard! Nieuwsgierig geworden? Probeer deze effectieve, nieuwe en unieke workout bij The Beauty of Balance!

  Afslankprogramma Forever F.I.T
  Forever F.I.T is een geavanceerd voedings-, reinigings- en afslankprogramma. Het is ontwikkeld door Forever om je te helpen er beter uit te zien en je beter te voelen in drie eenvoudig te volgen stappen. Start met de ‘cleansing’ Clean 9, pak door met F.I.T 1 en maak je transformatie compleet met F.I.T 2. Na deze drie stappen ben je werkelijk FIT Forever!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply