Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Breng je lichaam in balans

    Loop jij in het dagelijks leven rond met negatieve emoties zoals frustraties of een laag zelfbeeld? Zou jij ziektes willen voorkomen en/of genezen? Als je leert hoe je jezelf kunt helen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, voel jij je weer energiek en vrolijk!

    Voor iedereen die op een simpele en effectieve manier aan zijn of haar gezondheid en vitaliteit wil werken, is er Zhi Neng Qigong. Dit is een helende vorm van beweging, het werken met levensenergie. Het fundament van Zhi Neng Qigong is het in balans brengen van je emoties. Het behouden van het midden in alle situaties, geen extreme ups en downs. En het besef dat er een verbinding is tussen alles en iedereen. Als je dit beseft, zul je anders omgaan met jezelf, de maatschappij, de natuur en de wereld.
    In de Zhi Neng Qigong wordt gesproken over Daode. Daode gaat over het hebben van een goede moraal en stabiele emoties. Door dagelijks fysieke oefeningen te doen en jezelf te observeren, kom je jouw patronen en overtuigingen tegen. Dat geeft je een keuze: accepteer je de patronen of wil je ze veranderen? Gewoontes kun je doorbreken door je aandacht te verleggen en je te richten op de vijf waarden van Daode: compassie, respect, eerlijkheid, moed en discipline / wijsheid. Met Zhi Neng Qigong versterk jij jouw immuunsysteem, bloedsomloop, ademhaling en energiecirculatie! Anny Chery Stevens, Chi Neng QiGong instructrice, heeft de opleiding gevolgd bij het Chi Neng Instituut Nederland. Ook heeft zij onder andere workshops gevolgd bij diverse Chinese leraren en nog meer verdieping gekregen in deze bewegingsleer in China, dichtbij de bron.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply