Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Breng het vuur terug!
  Rate this post

  In iedere relatie voel je je wel eens ongelukkig. Ergernissen, geen zin om te vrijen, oneens over de opvoeding van de kinderen, sleur, onbegrepen gevoel, meer snoepen, vreemdgaan van je partner, eenzaamheid bij verwerking van verdriet en verlies. En je komt niet meer toe aan de dingen die jij wilt. Je vraagt je af of het aan jou ligt of aan je partner.

  Jullie communicatie loopt niet meer zoals vroeger en als je het bespreekbaar maakt, wordt alles afgewimpeld of loopt het uit op een flinke ruzie en durf je er later niet meer over te beginnen. Je sluit je vervolgens steeds meer af, hebt het gevoel dat je er alleen voor staat, doet de dingen omdat het moet. Kortom: alle plezier is weg uit jullie relatie.
  Breng het vuur terug met relatietherapie. Relatietherapie is een uitstekende manier om jullie relatie te verbeteren. Relatietherapie helpt jullie om patronen in de communicatie en verankerde interacties zichtbaar te maken en hoe die verbeterd kunnen worden. Oude kwesties kunnen tijdens relatietherapie opnieuw onder professionele begeleiding aan de orde worden gebracht. Ook in je eentje kun je dankzij relatietherapie veel aan jullie relatie veranderen. Jouw partner reageert immers op jouw gedrag.
  Relatietherapie wordt daarnaast steeds meer ingezet bij aanvang van een relatie, evenals voor een periodieke relatiecheck.
  Walda Coaching, praktijk voor relatietherapie in Drenthe, hanteert een nieuw ontwikkelde, resultaatgerichte aanpak. Alle invloeden op jullie relatie worden meegenomen in de verbetering van jullie relatie.
  Naast relatietherapie is Walda Coaching ook ­gespecialiseerd in leiderschapstraining, ­supervisie, persoonlijke coaching, teamontwikkeling en loopbaanontwikkeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply