Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Brug naar herstel
  Rate this post

  Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met lotgenoten contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten, willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.

  De lindeboom is het symbool van ons inloophuis. De boom werd in het verleden vaak in het centrum van een dorp of stad geplant. Vooral in de middeleeuwen waren de lindes een samenkomstplaats voor volksfeesten, rechtszittingen en trouwerijen. Ook nu nog is er behoefte aan zo’n plek; een ontmoetingsplaats voor mensen die te maken krijgen met kanker. Wij luisteren naar je, zetten samen met jou de dingen op een rijtje en wandelen met je mee op de weg naar herstel. Maar je bent ook welkom als je juist even niet met je ziekte bezig wilt zijn en je zinnen wilt verzetten tijdens onze activiteiten.

  Activiteiten
  Inloophuis de Gele Linde is sinds 2013 gevestigd in Gouda. We zijn iedere woensdagochtend geopend van 10.00 tot 12.00 uur en we organiseren maandelijks themabijeen­komsten en activiteiten. Voorbeelden van die activiteiten zijn schilderen, fotograferen, handmassage of bijvoorbeeld lunch.

  Binnenlopen
  Je kunt ons vinden op het Lombok bedrijventerrein, dat zich bevindt tussen het treinstation Gouda en het Van Bergen IJzendoornpark. Op de woensdagochtend kun je gewoon binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje. Er zijn altijd twee gastvrouwen aanwezig om je te ontvangen.

  Op onze site en op Facebook plaatsen we berichten met onze activiteiten. Deelname is gratis. Neem gerust iemand mee!

  Voor meer informatie kun je terecht bij onze coördinator Nelle Vanlier.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply