Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bruidsmake-up en -kapsels aan huis
  Rate this post

  Je gaat trouwen! Die dag staat zeker in de top 3 van mooiste gebeurtenissen in je leven. Op D-day wil je er mooi en stralend uitzien. Dit kun je zelf doen, maar een professionele visagiste / hairstyliste heeft meer kijk op wat jou die dag staat om je tot een stralende bruid te maken.

  Met de Behandeling Bruidsmake-up en bruidskapsels van Studio New Look heb je geen zorgen over je haar en make-up. Jij loopt de hele dag stralend rond op jouw trouwdag! In meer dan 25 jaar hebben wij menig bruid mooi gemaakt. Voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel spreken we eerst een try-out af.
  Welke make-up en kleuren vind jij mooi? Hoe gaat je haar er uitzien? Daarop stemmen wij je bruidskapsel en bruidsmake-up af. Op de trouwdag komen wij bij je thuis, zodat jij lekker in je eigen omgeving met je sloffen aan prachtig opgemaakt wordt. Hoe heerlijk is dat? Binnen anderhalf uur loop jij als een prinses naar buiten!
  Je kunt kiezen uit meerdere arrangementen. Tip: het all-in-arrangement is inclusief haar, make-up, proefsessie, D-day, schoonheidsbehandeling en epileren. Ook het kapsel van de bruidsgasten kan verzorgd worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply