Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Bruisen van energie
  4/4 - (1 stemmen)

  Wie wil niet krachtig in zijn energie staan, heel de dag door? Of wanneer deze inzakt, het op een snelle en gemakkelijke manier kunnen herstellen? Zelf Reiki beoefenen maakt je onafhankelijk van een behandelaar. Je kunt jezelf optimaal ondersteunen op die momenten van de dag dat jij dat nodig hebt. Bij vermoeidheid, maar ook bij andere klachten, want Reiki is breed in toepassing en werking.

  Reiki is een holistische behandelmethode en de Reiki-energie wordt doorgegeven via de handen, aan jezelf of anderen. Het brengt hart en geest in balans, versterkt het immuun­systeem en de natuurlijke zelfgenezing van het lichaam, met als resultaat diepe ontspanning en verlichting van pijn.
  Voor wie niet zelf Reiki wil leren, zijn er ­Reiki­behandelingen. Een behandeling duurt ongeveer een uur en je ligt gekleed op een ­behandeltafel, waarbij de behandelaar de handen op je neerlegt. Je kunt de Reiki-energie duidelijk waarnemen als warmte of tintelingen.
  Ik ben traditioneel Reiki Master in Usui Shiki Ryoho, het Usui-systeem van natuurlijk genezen, en geef Reikibehandelingen, ook aan kinderen, tijdens zwangerschap en stervensbegeleiding. Ik geef Reikicursussen voor wie het verlangen heeft meer gezondheid, vitaliteit en innerlijke rust te ervaren. Voor Reikibeoefenaars organiseer ik avonden en workshops.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply