Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Door BSR na jaren volledig pijnvrij

  Nadat ik ruim 20 jaar met pijnklachten had rondgelopen, is begin 2014 de ziekte van Bechterew bij mij geconstateerd. Ik voelde me gevangen in een lichaam van een 90-jarige, waarbij ik van de pijn slechts enkele passen kon lopen.

  Omdat mijn lichaam steeds meer in protest kwam tegen de medicatie, ben ik daar in overleg met de reumatoloog mee gestopt. Ik voelde dat mijn ziektebeeld een reactie van mijn lichaam was op een trauma uit mijn jeugd. Na de verwerking van het psychologische aspect was nu mijn lichaam aan de beurt.
  Twee mensen wezen me op BSR. Ik wist dat dit geen toeval kon zijn en daarom heb ik diezelfde dag nog een afspraak gemaakt bij Annemiek Haasken. Zoals voorspeld kwamen na de eerste behandelingen niet alleen pijnklachten en vermoeidheid boven, ook kwamen er zeer heftige emoties los. Ik voelde dat mijn lichaam langzaam aan het ontwaken was uit een lange periode van overbelasting door het dragen van mentale en fysieke pijn. Na een paar behandelingen heb ik kunnen ervaren hoe het is om dagenlang compleet pijnvrij te zijn. Ik ben eindelijk op de juiste weg naar het leven waar ik naar verlang. Actief en energiek!
  – Fiona (42, kindercoach)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply