Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Buitenspelen voor volwassenen
  Rate this post

  Mensen die actief aan hun gezondheid willen werken en hun fysiek en mentaal welbevinden een prettige oppepper willen geven, kunnen meedoen aan de Oerloop, elke zondagochtend op de Bussumse hei.

  De Oerloop gaat niet over calorieën verbranden, afvallen en diëten. Maar wél over doorzetten, uitgedaagd worden om grenzen te verleggen, moeiteloos afzien, ontdekken dat je best kan waarvan je altijd dacht dat je dat niet kon, de zon zien opkomen en vooral plezier hebben in bewegen in een ongedwongen groepssfeer. Als bonus word je dan vanzelf beloond met een hogere verbranding, een opgeruimd hoofd en een gestroomlijnd lichaam!
  We gaan stevig wandelen, afgewisseld met rennen, doen creatieve oefeningen met wat we in de natuur tegenkomen, voor conditie, kracht, coördinatie, balans en souplesse. De Oerloop is geschikt voor ieder mens en elk niveau. Na afloop zijn er koffie, thee, fruit, noten en soms wat speciaals. Voor de zondag die dan volgt, geldt: meer ontspannen, helder en energiek is nauwelijks denkbaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply