Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Burn-out: letterlijk opgebrand

  Stress is een heel actueel onderdeel van ons leven. Alles moet nu, en moet snel. Onze hele manier van leven is hierop aangepast. Werken, kinderen, opvang, vrije tijd, hobby’s, sportclubs, sociale activiteiten, en er soms ook nog eens samen met je partner op uit. Alles moet!

  Het voelt alsof je het al jaren op dezelfde manier doet, en het wordt steeds meer! Tot het opeens niet meer kan. Tot je letterlijk omvalt of instort. Daarna komt er niets meer uit je handen, kun je gewoon niet meer en lijkt het alsof je hele systeem heeft opgegeven.
  Dit noemen we een ‘burn-out’. Je vuur is letterlijk opgebrand. Al het hout dat het fysieke lichaam op het haardvuur heeft gegooid is op en er is niets meer over om te verbranden. Je kunt niets anders dan stoppen met moeten, stoppen met haasten. Het is een heel proces om al die bomen weer te laten groeien, zodat jij je vuur weer kunt laten branden!
  Met Nei (Neuro Emotionele Integratie) gaan we snel op zoek naar de onderliggende emotionele problemen van jouw burn-out. Waarom is die emmer vol geraakt? En hoe kunnen we laagje voor laagje, op een tempo dat past bij jou,  alle stukjes weghalen die voor jou te veel waren? Het zijn geen praatsessies, waarbij je oude stukken opnieuw moet herleven, maar het is juist een gerichte zoektocht naar wat er ten diepste onder zit en wat weg mag.

  Het is een mooie manier om jezelf te verlossen van oude patronen en weer een nieuw vuur aan te wakkeren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply