fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Bye bye vetrandjes

  Vóórdat de periode van superlekker weer en vakantie in aantocht was, onderhield jij een dieet en een strak sportregime. Toen die tijd eenmaal was aangebroken, paste jij weer in je bikini. Maar wat betreft voeding en sport liet jij de teugels vieren. In plaats van fanatieke potjes beachvolleybal lag jij liever hele dagen onder een palmboom (of op je campingmat) en was het elke dag een ‘pizza, pasta en ijsjes-‘achtige situatie.

  Natuurlijk heb je groot gelijk: van een vakantie moet je genieten. Maar nu de zomer op z’n retour is, besluit je je gezonde leefstijl weer op te pakken. De weegschaal én je strakkere kleren vertellen je namelijk dat je wat bent aangekomen. Door gezond te eten en te sporten zorg jij ervoor dat die overtollige kilootjes er zó weer af zijn. Goed bezig! Zoals je uit ervaring weet, zijn de laatst loodjes altijd het zwaarst, en kun je soms trainen tot je een ons weegt maar blijven die lovehandles, dat buikje en die andere laatste vetrandjes toch hardnekkig aanwezig. Hier stoorde je je al aan vóór de vakantie. Dus nu je toch weer zo goed bezig bent, kun je ook cryolipolyse een kans geven. Hiermee pak je effectief die laatste vetrandjes aan, en geniet je van een blijvend strak en slank figuur.

  Wat is cryolipolyse?
  Lindita Gjafa is eigenaresse van figuurverbeteringsalon Woman & Beauty en gespecialiseerd in cryolipolyse. Zij vertelt: ‘Met cryolipolyse is het mogelijk om die hardnekkige vetrolletjes op specifieke plaatsen aan te pakken, zoals het buikje, de benen en de taille. Eigenlijk kun je cryolipolyse vergelijken met een liposuctie, maar dan zonder operatie. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoelig voor blootstelling aan kou. Tijdens de cryolipolysebehandeling wordt de behandelkop op een gekozen lichaamszone geplaatst. Met behulp van vacuümtechnologie wordt het onderhuidse weefsel opgetild, waarna het vetweefsel wordt afgekoeld tot ongeveer -8 graden Celsius. Door middel van deze snelle afkoeling wordt het onderhuidse vetweefsel afgebroken. De vetcellen die afgebroken worden, groeien ook niet meer terug. Je bent dus definitief van je overtollige vet af. Op plaatsen waar je met sporten en diëten niet de gewenste resultaten bereikt, kun je met cryolipolyse wel twee tot vijf centimeter verliezen. En nog mooier: dit resultaat is blijvend.’

  Welke gebieden wil jij verbeteren?
  – je lovehandles?
  – je buik?
  – je billen?
  – je armen?
  – je benen?
  – je taille?
  – je rug?

  Het kan met cryotherapie!

  De voordelen van cryolipolyse
  • Je huid wordt er strakker door. Niet alleen je vet wordt dus minder; ook de putjes en bobbeltjes in huid (cellulite) zullen afnemen.
  • Je hoeft er niet voor onder het mes. Ook komen er geen naalden, injecties en verdovingen aan te pas.
  • Je kunt heel wat centimeters verliezen. Afhankelijk van het te behandelen gebied kun je wel 2 tot 13 centimeter kwijtraken.
  • Waar het met sporten en gezond eten niet lukt om van die hardnekkige vetrandjes af te komen, lukt dat met cryolipolyse wél. Vaarwel lovehandles en buikje, hallo strak en gestroomlijnd figuur!

  Ontmoet Lindita!
  ‘In 2012 ben ik afgestudeerd als apothekersassistente en werk ik in verschillende apotheken en ziekenhuizen. Aangezien mijn interesse meer ligt in de beautybranche ben ik mij gaan specialiseren in cryolipolyse. Sinds een jaar heb ik een eigen salon voor cryolipolysebehandelingen. Momenteel volg ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste, zodat ik mijn salon verder kan uitbreiden met meer schoonheidsbehandelingen. Mijn medische achtergrond is een meerwaarde voor mijn salon. Door mijn medische kennis kan in jou en alle andere klanten beter adviseren, waardoor de kwaliteit en de veiligheid van de behandelingen gewaarborgd wordt. Graag help ik ook jou om weer lekker in je vel te komen zitten. Kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Op basis van jouw wensen en doelen kan ik een behandelplan voor je opstellen, waarmee ook jij het figuur van je dromen zal bereiken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply