Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Cadeau voor jezelf: Zwanger Boudoir Fotoshoot
  Rate this post

  Een Zwanger Boudoir Fotoshoot is een spannende verrassing voor de aanstaande pappa of gewoon voor jezelf: het resultaat zal je verbazen en als je na de shoot de deur van de studio uitloopt, stroom je over van zelfvertrouwen. Of, als je samen met je partner gefotografeerd wil worden, is het voor jullie allebei een leuke belevenis!

  Een Zwanger Boudoir Fotoshoot is een fotoshoot speciaal voor zwangere vrouwen rond hun 24ste week zwangerschap, waarbij zij mooie lingerie dragen en op een mooie, vrouwelijke en stijlvolle manier worden gefotografeerd. Waarom dit rond de 24ste week zwangerschap is, is omdat je je dan nog fit zult voelen en ook omdat je dan waarschijnlijk nog wel de mooie lingerie zult passen. Je zit ongeveer een uur in de stoel van de visagiste / haarstyliste en daarna ga je je omkleden en gaan we de studio in om te fotograferen. Omkleden kun je in een andere ruimte, wat voor jou waarschijnlijk het prettigst is. Wij zorgen voor koffie / thee / fris en iets te snoepen tussendoor.

  Alles in overleg
  Wat ik belangrijk vind, is dat je van deze ervaring geniet. Je wordt helemaal in de watten gelegd door de visagiste / haarstyliste, en wij zullen er alles aan doen om het jou zoveel mogelijk naar de zin te maken. Alles gaat ook in overleg, en er zal niets gedaan worden waar jij niet achter staat. Ook gaan wij heel discreet met jouw foto’s om. We kunnen ons helemaal voorstellen dat je deze voor jezelf en privé wilt houden en daarom zullen wij nooit iets publiceren zonder jouw toestemming. De foto’s in dit artikel zijn dus ook geplaatst met toestemming van het gefotografeerde koppel.

  Hoe bereid je je voor?
  Zorg dat je goed bent uitgerust. Plan geen drukke dag voor de dag van de shoot en ga op tijd naar bed. In verband met de haarstyling is het fijn als je de avond voor de shoot je haar wast. Als je naar de studio komt, is het gewenst dat je geen make-up op hebt. Er is een professionele visagiste die jou gaat voorzien van een prachtige look. Ga lekker shoppen voor mooie lingerie, sieraden en pumps. Voor de shoot zal ik jou in minstens 2 sets lingerie gaan fotograferen. Als je een mooie kimono hebt en een strak kanten jurkje, kun je die ook meenemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply