Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Cadeaus geven anno 2022: we kiezen meer voor duurzaam en praktisch!
  Rate this post

  Of het nu gaat om een familielid, je beste vriend of vriendin of je geliefde: het is en blijft lastig om altijd maar weer een cadeau te vinden dat iemand oprecht leuk vindt. Een bosje bloemen zal nooit zijn charmes verliezen, maar het genot is van korte duur. Daarom kiezen steeds meer mensen voor duurzame en/of praktische presentjes. Wij zetten de tofste op een rijtje!

  Goede oortjes of een koptelefoon

  Muziek maakt je dagelijkse leven altijd net wat leuker. Daarom is het wel zo fijn als je comfortabele oortjes of een hippe koptelefoon hebt waar je uren luisterplezier mee hebt. Is jouw familielid, vriend(in) of geliefde ook weg van muziek of podcasts, dan is dit het perfecte cadeau. Elke keer dat ze hun tunes aanzetten, denken ze toch even aan jou. Wel zo leuk! Wil je liever samen kunnen genieten van wat gezellige muziek? Dan scoor je ook altijd goed met een bluetoothspeaker.

  Accessoires voor het thuiskantoor

  Nu thuiswerken toch echt lijkt te blijven hangen, gaan we ons thuiskantoor steeds meer pimpen. Heb jij nu echt de “holy grail” gevonden voor in je kantoor set-up, schenk deze dan ook meteen aan je geliefden! Dit kan van alles zijn: een toffe agenda, de perfecte laptopstandaard of een goede organizer om je bureau netjes te houden. Maar ook de hierboven genoemde bluetoothspeaker komt hier mooi aan bod.

  Een mooie waterfles

  De tijd van wegwerpflesjes is al lang voorbij en elke dag naar de supermarkt voor statiegeld is ook niet je-van-het. Daarnaast is het voor iedereen goed om meer stil te staan bij het gebruik van plastic! Geef een mooie, stevige waterfles cadeau. Je hebt deze tegenwoordig in ondenkbaar veel variaties. Groot, klein, plastic of glas, zelfs geïsoleerd. Echt een cadeau dat iemand dagelijks kan gebruiken. Ook voor mensen die (te) weinig water drinken is dit ideaal, want wie drinkt er nou niet meer als er een mooie fles voor zijn of haar neus staat. Dit cadeau is tevens heel leuk om te personaliseren met een naam, quote of grappige foto!

  Een nieuwe (modernere) portemonnee

  Bedenk even wat je elke dag gebruikt… Je telefoon, een horloge maar natuurlijk ook je portemonnee! Het is daarom wel zo leuk als deze er trendy uitziet. Daarbij swappen steeds meer mensen hun ouderwetse portemonnee voor een dunne pasjeshouder. Deze passen een stuk makkelijker in je tas of jaszak. Nu we bijna alles contactloos betalen, is er toch niet veel ruimte meer nodig voor contant geld. Je hebt ze in allerlei vormen, kleuren en maten. Voor iemand met veel klantenkaarten en andere pasjes, is het misschien het beste om zelfs voor een dubbele pasjeshouder te kiezen.

  Kom je er nog steeds niet uit? Kies er dan voor om een belevenis cadeau te doen. Ga heerlijk uit eten, probeer een toffe nieuwe activiteit samen uit of neem hem of haar mee op een stedentripje. Daar zullen ze het nog jaren over hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply