Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Cambridge Weight Plan: een dieet dat werkt!

  Je hebt alle diëten die er zijn al gevolgd, maar nog steeds ben je niet tevreden over je gewicht. Iedere keer kom je weer dezelfde valkuilen tegen. Een paar weken gaat het goed, maar dan verval je weer in je oude eetpatroon en vliegen de kilo’s er opnieuw aan. Wil jij echt iets aan je gewicht doen? Kies dan voor een methode die werkt!

  Cambridge Weight Plan is in de jaren zeventig ontwikkeld door voedingswetenschapper dr. Alan Howard aan de Cambridge-universiteit in Engeland. Het dieet is speciaal ontwikkeld voor mensen die eenvoudig, verantwoord en succesvol willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt van het Cambridge Weight Plan is gewichtsbeheersing. Gewichtsbeheersing is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven; letterlijk ‘ je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Je Cambridge consulent begeleidt en ondersteunt je daarbij.

  Lijnen zonder hongergevoel
  Het volgen van Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen diverse voedzame, caloriearme dranken (shakes), soepen en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!

  Begeleiding
  Cambridge Weight Plan is een medisch uitgebalanceerd dieet, dat met kennis van zaken moet worden begeleid. Je Cambridge consulent Karin van Bennekum en jij gaan samen kijken, op basis van je levensstijl en je persoonlijke wensen, welk programma bij jou past. Tijdens dit afvalproces begeleidt Karin je en bereidt ze je alvast voor op gewichtsbehoud.

  Ben je ook nieuwsgierig of dit voor jou de oplossing kan zijn, neem dan contact op. Karin gaat graag samen met jou de strijd aan om ervoor te zorgen dat jij ook je doel bereikt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply