Rate this post
 • Cavitatie: hét alternatief voor liposuctie
  Rate this post

  Vetophopingen en cellulite. Gezonde voeding en ­regelmatig sporten alléén zijn meestal niet ­voldoende om deze ongemakken op te lossen; zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen. Cavitatie is hét ­alternatief: een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie.

  Hoe werkt cavitatie? Laagfrequente ultrasone geluidsgolven maken allereerst de vetcellen doorlaatbaar. Hierdoor komt het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vrijgekomen vet op een heel natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten zoals beweging en/of sport. Omdat het membraam van de vetcellen geen functie meer heeft en die vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden.
  Een ander effect van de laagfrequentie geluidsgolven is verwijding van de bloedvaten en stimulering van het lymfe­systeem, waardoor een beter drainage gerealiseerd wordt.
  Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens.

  Ontstaan en behandeling cellulite
  Cellulite (ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd) komt voor bij 80 tot 90% van de volwassen vrouwen en wordt meestal aangetroffen op de benen, dijen en billen. Cellulite wordt niet veroorzaakt door overgewicht; de uiting van cellulite kan wel worden versterkt door overgewicht en komt zowel bij vrouwen met overgewicht als vrouwen zonder overgewicht voor. De QB LIPO II beschikt over 4 verschillende voorgeprogrammeerde programma’s om de verschillende stadia van vet en cellulite te behandelen. De methode is bewezen effectief en veilig.

  Ook geschikt voor mannen
  Ook mannen kampen met overtollig en plaatselijk vet. Een behandeling met de QB LIPO II is ook geschikt voor mannen. Buikspieren worden pas echt echt goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit.
  Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollig buikvet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply