Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Cellulite- en lipomassage

    Wist je dat massage je kan ondersteunen bij het afvallen? Ook kan het ervoor zorgen dat je huid weer strakker en gladder wordt.

    ‘In Nederland is er de laatste jaren steeds meer vraag naar massage, zo is het inmiddels bekend dat massage veel kan betekenen voor body en mind. Lipomassage, ook wel cellulitemassage of afslankmassage genoemd is daarentegen nog vrij onbekend’, weet Myra Zwetsloot die sinds juni 2015 de trotse eigenares is van massage- en beautypraktijk Relax Time. ‘Sinds juli 2014 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en al tijdens mijn opleiding ben ik geïnteresseerd geraakt in massage en gaan oriënteren in verschillende soorten van massage. Lipomassage is een massage die dieper in het bindweefsel plaatsvindt. Door deze vorm van massage worden vetcellen aangepakt. Hierdoor is het tijdens een behandeling mogelijk centimeters te verliezen en cellulite- of sinaasappelhuidklachten te verminderen.
    Deze vorm van bindweefsel­massage wordt veelal in kuurverband (bij voorkeur tweemaal per week, vijf weken lang) aangeraden omdat dit de beste resultaten brengt.’ De lipomassage is toe te passen op de bovenbenen, billen, buik, rug, armen en decolleté. ‘Maar ook in het gezicht kan het een uitkomst bieden tegen veroudering van de huid’, legt Myra uit. ‘Zo kunnen lijntjes worden aangepakt, en het collageen in de huid zal worden geactiveerd waardoor de huid strakker wordt en de elasticiteit van de huid kan worden hersteld.’ Uiteraard is het tijdens deze kuur behandeling belangrijk dat je gezond eet en voldoende drinkt. Lipomassage kan voor zowel ondersteuning bij een dieet gebruikt worden maar ook wanneer je de huidconditie wilt verbeteren.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply