Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Centimeters verliezen met afslankmassage
  4/4 - (1 stemmen)

  Zou het niet fijn zijn dat, als de zon straks weer begint te schijnen, jouw huid al zomerklaar is? Dat je onbezorgd je rokje kunt aantrekken en niet meer hoeft in te zitten over cellulite?

  Afslankmassage is een intensieve massage van het bindweefsel om plaatselijk centimeters te verliezen zonder ­medische ingrepen. Deze massage werkt plaatselijk, en wel in het bijzonder op de zogenaamde ‘cellulitis-probleemgebieden’, zoals buik, heupen, bovenbenen en billen. Maar ook voor versteviging bij een slappe huid of als ­ondersteuning bij het afslanken is deze massage ideaal.
  Door een zeer stevige, diepe knedende en rollende ­massage stimuleren wij de doorbloeding van de huid, waardoor deze aangezet wordt tot celvernieuwing en versteviging. De huidstofwisseling wordt geactiveerd en de productie van nieuw collageen en elastine bevorderd. De massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.

  Strakkere en gladdere huid
  De massage is niet altijd even fijn, maar het resultaat is een soepelere, strakkere, gladdere huid met verlies van centimeters in omvang. De afslankmassage duurt ongeveer 30 minuten en onderga je als kuur van 10 behandelingen in een tijdsbestek van 5 week.

  LavieSage SkinBase
  Om de werking van de afslankmassage te versterken, adviseren we tijdens de kuur de voedingssupplementen van LavieSage, en dan vooral de SkinBase. Als collageenvezels verslappen, zie je vaak vormverlies, zoals een slappe buikwand of de zogenaamde ‘hamsterwangen’. Ook na flink afslanken kan er een slappe huid overblijven. De SkinBase kan dan zorgen voor meer collageen en daarnaast voor het samenvoegen van collageenvezels tot krachtige bundels. Zo kan met sporten en de bindweefselmassage de huid weer strak worden.

  Wil je graag weten wat de afslankmassage voor jou kan be­tekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende intake.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply