Rate this post
 • CEO van het Gezin
  Rate this post

  Als je aan topsport denkt, vind je het heel normaal dat iedere sporter een coach heeft. Het is zelfs ondenkbaar om je medaillewinnaars voor te stellen zonder coach. Zo is het ook in business. Als jij succes wilt, dan kun je niet zonder coaching. Als moeder ben jij de CEO van het Gezin. Je wilt alles succesvol op rolletjes laten verlopen. Topsport dus!

  Veel vrouwen zouden gebaat zijn bij coaching. Vrouwen kunnen en moeten vaak veel. Het liefst ook nog perfect: een carrière opbouwen, een goede moeder zijn, vriendschappen onderhouden, sporten en een goed figuur hebben, zich persoonlijk ontwikkelen. En ga zo maar door. Vrouwen proberen vaak ook nog het anderen naar de zin te maken of te leven volgens andermans regels.
  Ik laat je door een andere bril kijken naar de processen in jouw leven. We brengen je verschillende levensgebieden in kaart. Je krijgt inzicht in patronen: waarom doe je wat je doet? Je gaat zien waar je vastzit en hoe je hier weer beweging in kunt krijgen. Kleine veranderingen die heel praktisch meteen in het dagelijks leven kunnen worden ingezet, kunnen een groot verschil gaan betekenen voor je. Zo ervaar je minder stress en meer plezier, en kun je een veel grotere bijdrage leveren.
  Ik leer vrouwen, in welke levensfase dan ook, die zichzelf vergeten en anderen vooropstellen, die worstelen met een gebrek aan tijd en energie, die daardoor stress en vermoeidheid ervaren en zelfs lichamelijke klachten kunnen hebben, om weer goed voor zichzelf te zorgen. Ik zet je in beweging, zodat jij je weer fitter, energieker en gezond voelt én met Sprankeling! ‘de boel’ draaiende kunt houden.
  Laat me weten waar jij tegenaan loopt. In een vrijblijvend intakegesprek verkennen we samen waaraan jij wilt werken en wat Pura Vida Coaching voor je kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply