Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Change your mind and body in 2017
  Rate this post

  ‘To change your body you must first change your mind’. Niet altijd is er een goede balans tussen lichaam en geest. Als je dingen in jouw leven wilt veranderen ben je vaak geneigd om je plannen keer op keer uit te stellen. Vervolgens voel je je schuldig en worden je slechte gewoontes misschien nog wel erger.

  Als wat je doet en wat je wilt doen niet met elkaar overeenkomen, is het belangrijk om uit die vicieuze cirkel te stappen. Een logisch stappenplan en advies over jouw omgang met voedsel kunnen een stok achter de deur betekenen. Naast het bespreken van negatieve over­tuigingen, geven dagmenu’s en beweeg­advies jou de controle terug.
  Jouw doel om gezonder te leven kan zijn: de enorme drang naar zoetigheid verminderen, vermoeidheidsklachten verhelpen, hoofdpijn / migraine aanpakken, stoppen met emotie-eten, opsporen van voedingsintoleranties en/of vitamine- en mineralentekorten, concentratieklachten, darmklachten, maagklachten en/of bijvoorbeeld huidklachten.
  Gewichtsconsulente Cécile ­Korenromp gaat samen met jou op zoek naar de ideale manier om op verantwoorde wijze, zonder extra shakes, repen en pillen de overtollige kilo’s kwijt te raken. Cécile: ‘Ik stel een persoonlijk voedingsprogramma samen, dat prima te combineren is met jouw dagelijkse werkzaamheden. Doordat ik niet alleen kijk naar je eetpatroon, maar ook naar wie je bent en hoe je denkt, heeft jouw persoonlijke plan een heel grote kans van slagen en dan niet voor een korte periode. Ook wil ik graag dat jij je goede voornemens volhoudt, en daarbij help ik jou graag met mijn nieuwe programma waar ik in januari mee van start ga. Suikervrij, helemaal blij! Kijk op mijn website voor meer informatie.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply