Rate this post
 • Chaos in je huis en hoofd?
  Rate this post

  Een opgeruimd huis waarin je kunt vinden wat je nodig hebt zonder te zoeken, en je financiële administratie op orde zodat je plezierig kunt wonen, is voor veel mensen een enorme uitdaging. Door alle prikkels van post, reclame, e-mail en social media, in combinatie met je persoonlijke situatie, is het tegenwoordig een hele kunst om overzicht te houden en toe te komen aan die dingen die belangrijk voor je zijn. Wat is jouw ritme in onze 24-uurseconomie?

  Een professional organizer, ook wel ‘opruimcoach’ genoemd, kan jou leren hoe jij chaos de baas wordt. En blijft! Dat je weer regie krijgt in plaats van geleefd te worden. Ook jij kunt leren rust en ruimte voor jezelf te creëren.
  Soms kom je door veranderende omstandigheden, zoals een relatiebreuk, verlies van werk, rouw om een geliefd persoon of huisdier, door chronische ziekte of na ongeval, in een situatie die je niet meer overziet. Ook financieel. Dat is logisch, maar soms duurt het je te lang en kun je wel wat steun gebruiken om daaruit te komen.
  Voor andere mensen is de wereld waarin wij leven sowieso al te veel, te groot en te ingewikkeld. En kost het moeite om structuur aan te brengen en plannen uit te voeren, meestal veroorzaakt door een psychische aandoening.
  Heb jij moeite met post en geldzaken, is je huis te klein geworden voor de spullen die je hebt en wil je rust en overzicht? Schaam je niet en neem vrijblijvend contact op met door de NBPO als enige gecertificeerde organizer in Noord-Nederland; tevens specialist in hoarding­problematiek (verzameldwang).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply