Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Choco-oehlala!
    Rate this post

    Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond waarom chocolade zo goed is. Vooral in pure chocola zitten stofjes die onder meer goed zijn voor je hart en bloedvaten, hormoonhuishouding en je humeur. Een geweldige bijkomstigheid voor deze bruine lekkernij waar de ware chocoholic haar vingers bij aflikt.

    ‘Zodra de klanten hier binnenkomen worden ze al vrolijk’, vertelt Linda Tissink enthousiast. ‘Het ruikt hier altijd zo ­lekker naar chocola en alleen de geur al doet wat met je.’ De chocolatier staat bekend om haar chocolade van excellente kwaliteit en grote assortiment aan chocoladeproducten. ‘Of je nu op zoek bent naar chocoladefiguurtjes, -lolly’s of –truffels, bij ons ben je aan het juiste adres. Vooral onze bonbons zijn erg geliefd’, vervolgt Linda haar verhaal.

    Bonbons
    ‘We verkopen verschillende soorten bonbons. De serie ­Martinez Populair bestaat uit bonbons waarvan de vullingen gemaakt zijn op basis van praliné, slagroom en ­marsepein en daarin hebben we dan weer allerlei verschillende combinaties. De andere serie is de Martinez Super met vullingen op basis van likeur. Voor deze bonbons gebruiken we nooit instantlikeur maar gewoon de echte producten. Wanneer er bijvoorbeeld staat dat er Tia Maria in zit, dan kun je er ook van op aan dat de vulling echt uit Tia Maria bestaat. En daarnaast verkopen we ook nog een ­suikervrije lijn bonbons’, licht Linda toe. ‘De Martinez ­Populair doet zijn naam beslist eer aan, want deze wordt zeer veel verkocht. De Martinez Super is echt voor de ­liefhebber. Die smaken zijn natuurlijk heel persoonlijk, want wat de één heerlijk vindt, vindt de ander misschien niet lekker.’

    Beleving
    Dat is ook de reden waarom klanten bij Martinez vaak mogen proeven. ‘We hebben zoveel verschillende smaken en over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Zelf heb ik de laatste jaren bijvoorbeeld echt pure chocola leren eten’, geeft Linda toe. ‘Als kind vond ik dat absoluut niet lekker, toen had ik het liefst witte chocola. Maar ik ben het steeds meer gaan waarderen. Bij pure chocola komen de smaken veel beter tot hun recht. De geur, de aankleding van de winkel, de sfeer, dat draagt allemaal bij aan de beleving. Neem nu de paasperiode, dan staat de winkel helemaal vol paaschocola die op twee volle pallets is afgeleverd. Al die gekleurde papiertjes geven de winkel een heel vrolijke sfeer. Dat is ook onderdeel van dat stukje beleving en dat is hier in de winkel heel erg belangrijk. Chocola is echt emotie.’

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply