Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Chronisch moe?
  Rate this post

  Het is een bekend gegeven in de huidige tijd dat steeds meer mensen het tempo van de sociale media, internet en de druk die dat met zich meebrengt moeilijk kunnen volgen. Dit levert nogal eens stressreacties op en vreet energie. Als er dan ook te weinig momenten zijn om te ontspannen en weer op te laden, kan het gebeuren dat u niet meer herstelt en die vermoeidheid blijft voelen. Toch is het mogelijk hier wat aan te doen.

  In mijn praktijk behandel ik al vijftien jaar mensen met dit soort klachten, met veelal goed resultaat. Met de Bowen Therapie® weet u in drie of vier behandelingen of het daadwerkelijk aanslaat.
  De Bowen Therapie® onderscheidt zich van andere behandelmethoden door de zachte bewegingen die op een bepaalde plek slechts één enkele keer gemaakt worden. Daarna wordt een beweging op een andere plek gemaakt. Tussen verschillende sets bewegingen volgt een pauze, waarin het lichaam in de gelegenheid wordt gesteld de impulsen te verwerken. Dit is een typisch kenmerk van de Bowenbehandeling.
  Met Bowen Therapie® werk ik altijd op het hele lichaam, niet alleen op de symptomen. Feitelijk doe ik het ‘werk’ niet eens; ik laat het lichaam dit zelf doen. Het lichaam is intelligent en bepaalt zelf waar en welk herstel nodig is. Het resultaat van een Bowenbehandeling is vaak snel en houdt langer stand, omdat het lichaam de oplossing zelf heeft gecreëerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply