Rate this post
 • Claudia valt af met het Cambridge Weight Plan
  Rate this post

  Begin dit jaar dacht ik: ‘Ik word dit jaar 46, en als het zo doorgaat, ben ik op mijn vijftigste een tonnetje!’. En dat wilde ik niet. Mijn schoonzus was al met het Cambridge Weight Plan afgevallen en een jaar op gewicht gebleven, dus dat wilde ik ook wel eens proberen. Als je niet op eigen kracht kunt afvallen, moet je hulp zoeken… Ik heb de dichtstbijzijnde consulente opgezocht, en dat was Phyline van BlijBlijven.

  Op 19 januari ben ik voor het eerst bij haar naar binnen gestapt. Dat is nu vijf weken geleden. Een datum om niet te vergeten: het begin van de verandering. Ik had wel allerlei vragen toen ik begon: is dit goed voor mij? Wat gaat er gebeuren? Kan ik het volhouden? Maar inmiddels gaat het me goed af. De eerste paar weken waren wel zwaar, maar nu ben ik al 10 kilo kwijt, en daar ben ik erg blij mee. Ik voel me nu ook energieker en blijer. En als je ziet dat je bent afgevallen, weet je ook waar je het voor doet.
  Phyline is een warme en rustige vrouw, die streng maar rechtvaardig is. Ik was een echte ‘emo-eter’, en op moeilijke momenten kan ik haar app’en, en dan kan ze me goed motiveren om vol te houden. Ik ga dan ook altijd graag naar haar toe om mijn vorderingen te bespreken. In de komende tijd wil ik er nog 4 kilo af hebben, en dat gaat ook wel lukken. Ik ben nu al zover gekomen; dit ga ik gewoon volhouden…

  -Claudia uit Amsterdam-

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply