Rate this post
 • CND™ Shellac™: dé nageltrend
  Rate this post

  Je wilt je natuurlijke nagels zo lang mogelijk sprankelend mooi houden. Dat kan met CND™ Shellac™! Dat is een hoogglans polish die wordt aangebracht als een lak en wordt gedragen als een gel. Deze polish is dun, flexibel en sterk, waardoor scheuren, krassen en doffe nagels verleden tijd zijn.

  CND™ Shellac™ is dé nageltrend van dit ­moment. Geen geknoei meer met nagellak die vervolgens na 2 dagen al afbladdert. CND™ Shellac™ blijft zeker 2 à 3 weken mooi zitten en heeft een fantastische hoogglans en keuze uit wel meer dan 108 fashionkleuren. Ook biedt het bescherming en versteviging voor je nagels.
  Het grootste verschil met een gelpolish of gellak is dat je nagelbed met CND™ ­Shellac™ eerst wordt voorbereid met verzorgende ­producten en niet wordt opgeruwd. Hierdoor heb je geen beschadiging van de natuurlijke nagel. CND™ Shellac™ is snel en veilig te verwijderen met de speciaal hiervoor ontworpen CND™ Shellac™ Removal & Care kit, zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Ga voor een CND™ Shellac™ behandeling naar een gecertificeerde salon. In Veenendaal kun je hiervoor terecht bij Anita van ­Petegem, gediplomeerd allround nagelstyliste en gecertificeerd wimperstyliste. Ze biedt advies en behandelingen van natuurlijke nagels, kunstnagels acryl / gel, CND™ Shellac™, ­IBX-behandelingen, een ontspannende manicure / pedicure en wimperlifting. Ze volgt regelmatig workshops en trainingen om zo bij te blijven rond de nieuwste ontwikkelingen en trends.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply