Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Een coach die jou helpt je doel te bereiken
  4/4 - (1 stemmen)

  Ben je ontevreden over je gewicht? Wil jij je leefstijl verbeteren of veranderen? Wil je werken aan je gezondheid of wil je conditie en kracht opbouwen? Dan is het fijn om een beetje hulp te krijgen. Iemand die je motiveert en begeleidt; een stok achter de deur. Wat jij nodig hebt, is een coach!

  Als leefstijlprofessional richt Martin Lunenborg zich op je gehele leefstijl. Het gaat dus niet alleen om voeding en beweging, maar om de zogenaamde ‘BRAVO-factoren’: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning/stress. Deze hebben allemaal invloed op je leefstijl en gezondheid en moeten daarom ook allemaal meegenomen worden.

  Quickscan
  Aan de hand van een quickscan leefstijlanalyse worden deze factoren in kaart gebracht en ontvang je na afloop een advies van Martin. Hierin zal hij aangeven waar de knelpunten zitten en je ondersteunen en faciliteren om tot betere keuzes te komen. Martin baseert zijn advies altijd op jouw eigen leefstijl, zodat je met kleine aanpassingen al grote winst kunt boeken. Je zult zelf aan de slag moeten met je leefstijl, maar je kunt altijd bij Martin terecht als je vragen hebt of ergens mee zit. Na 3 maanden doe je nogmaals de quickscan leefstijlanalyse om je voortgang te meten en een volgende stap te maken op weg naar een (nog) gezondere leefstijl.

  Persoonlijk trainingsprogramma
  Met zijn eigen ervaring als atleet en gedegen achtergrond van diverse studies op dit gebied, boekt Martin ook als personal trainer goede resultaten. Hij heeft allerlei sporten beoefend, van atletiek tot zwemmen. Je kunt hem wel een echte sportliefhebber noemen. Sport is zijn passie en hij wil graag zijn passie overbrengen op zijn klanten. Hij zoekt naar een beweegvorm die het beste bij jou aansluit en waar jij het meeste plezier uithaalt, zodat bewegen en werken aan je leefstijl leuk wordt. In zijn personal training-sessies zal het accent ook niet volledig op krachttraining liggen, maar trekt hij het veel breder. Alle facetten van fysieke training, zoals lenigheid, weerstandstraining, balans, rompstabiliteit en uithoudingsvermogen komen aan bod. Het trainingsprogramma is helemaal afgesteld op jouw fysieke gesteldheid en wat jij, met jouw mogelijkheden, kunt bereiken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply