Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Come in & experience!

  Ben jij ook toe aan tijd en aandacht voor jezelf? Heb jij ongemakken aan je voeten, zoals eelt, likdoorns, kalknagels of pijnlijke kloofjes? Of hebben jouw handen veel te verduren? Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf!

  Heerlijk! Zo’n facial, pedicure of manicure. Een schoonheidssalon kan jou op allerlei gebieden van dienst zijn. Zo is een facial treatment een echte oppepper. Ondertussen geniet je van de tijd en aandacht voor je gezichtshuid. Een pedicure is er om jouw voeten te verwennen. Ook helpt een pedicure jou van je voetklachten af en deze te voorkomen. En wat betreft je handen is een periodieke manicurebehandeling echt geen overbodige luxe.

  Clinic Pure
  Een nieuwe generatie schoonheidssalon die meegaat met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche is Clinic Pure. Hier kun je terecht voor zo’n facial, pedicure of manicure, maar ook voor verschillende andere treatments. De salon heeft onder andere diverse manicure bars waar de mooiste OPI nagellak en Gel Color wordt aangebracht. De medewerkers laten werkelijk niets aan het toeval over. Zowel over de inrichting, als over de behandelingen, de producten als vooral de ambiance is nagedacht. Zo geniet je op een loungebank van jouw kopje koffie, thee of een drankje en worden ondertussen je voeten verzorgd. De ontvangst, de serene rust, je waant je even in een andere wereld. Het is een verademing als je er naar binnen loopt. ‘Dat is ook wat wij willen,’ vertelt Bianca.

  Unieke salon met eigen TV en muziek
  ‘Het komt vaak voor dat een product tijdens een behandeling moet intrekken,’ vertelt Sammy-Jo. ‘We laten dan de cliënt even alleen, maar niet zonder beleving. Die kan of een eigen gekozen tv-programma kijken of naar eigen muziek luisteren. Op deze manier maken wij het verblijf zo aangenaam mogelijk.’ Clinic Pure is onder andere uniek door de pedicure lounge bank, waarop pedicurebehandelingen plaatsvinden.

  Gediplomeerde vakwerkers
  Bij Clinic Pure werken alleen gediplomeerde schoonheidsspecialistes en medisch pedicures. Zij leveren vakwerk, terwijl de klanten pure ontspanning genieten. ‘Het is tijd voor een andere benadering als het om schoonheidssalons gaat. Wij willen onze klanten – vrouwen én mannen – even een moment van rust gunnen. Een behandeling met alle égards en op topniveau. De omgeving, de ambiance speelt hierbij een belangrijke rol.’ A new concept in Amersfoort wants to meet you!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply