Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De comeback van permanente make-up
  Rate this post

  Er was een tijd dat permanente make-up niet erg populair was. Bij sommige vrouwen werden na een behandeling de wenkbrauwen rood of blauw, waardoor het resultaat van de behandeling niet echt aansloot bij het gewenste effect. En dat heeft natuurlijk anderen afgeschrikt om ook naar een salon te gaan voor deze behandeling. Maar gelukkig is er in de afgelopen tijd veel verbeterd, en nu is permanente make-up weer helemaal terug!

  De pigmenten die tegenwoordig gebruikt worden, zijn beter van kwaliteit, zodat de wenkbrauwen niet meer rood of blauw verkleuren, en ook worden ze minder diep in de huid gebracht. Hierdoor worden de pigmenten na verloop van tijd afgevoerd uit de huid, zodat je het eigenlijk hebt over ‘semi-permanente make-up’.

  Nieuwe technieken
  Maar niet alleen zijn de pigmenten die nu gebruikt worden beter dan die van vroeger, ook zijn er nieuwe technieken om permanente make-up aan te brengen, zodat er voor elke klant en leeftijd een techniek is die past.

  Zo is er de hairstroke-techniek. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen met een heel dun naaldje geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’. Met deze techniek krijg je een effect dat ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er mooi en heel natuurlijk uitzien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply