Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er is een comeback van de permanente make-up
  Rate this post

  Er was een tijd, nog niet zo lang geleden, dat permanente make-up niet zo populair was. Bij sommige vrouwen kregen de wenkbrauwen na een behandeling een rode of blauwe tint, waardoor het resultaat van de behandeling niet echt aansloot bij het gewenste effect. En dat heeft natuurlijk anderen afgeschrikt om ook naar een salon te gaan voor deze behandeling. Maar gelukkig is er in de afgelopen tijd veel verbeterd, en nu is permanente make-up helemaal terug!

  De pigmenten die tegenwoordig gebruikt worden, zijn veel beter en van hoge kwaliteit, zodat de wenkbrauwen niet meer rood of blauw verkleuren, en ook worden ze minder diep in de huid gebracht. Na verloop van tijd wordt het pigment langzaam afgebroken en afgevoerd uit de huid, zodat je het eigenlijk hebt over ‘semi-permanente make-up’.

  Nieuwe technieken
  Maar niet alleen zijn de pigmenten die nu gebruikt worden beter dan die van vroeger, ook zijn er nieuwe technieken om permanente make-up aan te brengen, zodat er voor elke klant en leeftijd een techniek is die past. Het doel is om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen. Zo is er voor wenkbrauwen de hairstroke-techniek. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen met een heel dun naaldje geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’. Met deze techniek krijg je een effect dat ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er mooi en heel natuurlijk uitzien. Een andere techniek is de 3D-hairstroketechniek: de hairstroketechniek, maar dan met een schaduweffect. Ook is er de ombre-techniek, waarbij er een poederig effect ontstaat doordat er gewerkt wordt van donker naar licht.

  Eyeliners en full-lips
  Behalve voor je wenkbrauwen kun je ook bij Beautysalon Cosmée terecht voor permanente make-up van de eyeliners en de lippen (‘full lips’). Je lippen krijgen een mooie strakke lijn of een zachte lijn en je hele lip wordt ingekleurd.
  Het resultaat is een zachte, egale kleur. Door de permanente make-up op de lippen worden eventuele onregelmatigheden gecorrigeerd en lijken je lippen veel voller.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply