Rate this post
 • Comfort voor elke dag
  Rate this post

  Je loopt op straat en langzaam kruipt je lingerie naar plekken waar die niet hoort te zitten. Een van de ongemakkelijke momenten waar je nu eenmaal mee moet omgaan? Nee. Wij verkopen elegante lingerie met een perfecte pasvorm en geven persoonlijk advies, zodat je nooit meer loopt te trekken en te sjorren. Lingeriewinkel de Magneet Bodyfashion in Den Haag bestaat al sinds 1934.

  De Magneet Bodyfashion verkoopt lingerie, foundation, nachtkleding, badkleding, homewear, shapewear en beenbekleding. Ons assortiment is voor mannen en vrouwen. We hebben veel verschillende maten.
  We zijn een SEMH-gecertificeerde leverancier van borstprotheses en hebben gediplomeerde mammacare- en prothese-specialistes in huis. Daarnaast werken wij met diverse leveranciers van borstprotheses. Wil je een afspraak maken voor een prothese? Bel dan 070-3254389.

  Badmode
  Hou je van zon, zee en strand, of ben je meer van de actievere vakanties? Ook wat badkleding betreft heeft De Magneet Bodyfashion een mooi assortiment, voor zowel mannen als vrouwen. Voor de zonneaanbidders onder ons hebben wij prachtige bikini’s. Hou je wel van de zon, maar ben je meer een badpakdraagster? Ook voor jou hebben we een moderne collectie in huis!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply