Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Comfortabel door die 9 maanden
  Rate this post

  Natuurlijk ben je dolblij dat je zwanger bent. In je buik groeit jullie kindje! Toch voel je je soms knap beroerd: vermoeidheid, bekkenpijn, misselijkheid en een zere rug. Zwanger zijn is soms best een uitdaging…

  Vanwege de groei van de foetus ervaren zwangere vrouwen vaak vermoeidheid. Gelukkig kan acupunctuur daarbij helpen, naast voldoende slaap en verantwoorde voeding. De methode zorgt ervoor dat de inwendige organen optimaal functioneren en je meer energie hebt. Daarnaast is acupunctuur zeer effectief bij onder andere het verminderen van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap.
  Acupunctuur werkt ook stressverlagend en haalt angstgevoelens weg. Stress kan de hormoonhuishouding ontregelen. Acupunctuur kan helpen om stress los te laten en om het immuunsyteem te versterken. Zowel moeder als kind hebben er baat bij. Ook na de bevalling kan acupunctuur helpen, om het herstel te bevorderen.
  Als je baby (of opgroeiend kind) vervolgens bijvoorbeeld vaak ziek is of een allergie heeft, kan met acupunctuur de balans hersteld worden. Het energiesysteem van kleine kinderen is gevoeliger dan dat van volwassenen en kan dan ook gemakkelijker behandeld worden. Hiervoor hoeft de acupuncturist geen naalden te gebruiken, maar zijn er andere, kindvriendelijke methoden die ingezet kunnen worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply