fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Comfortabele lingerie na borstoperatie

  Na een borstoperatie als gevolg van borstkanker bestaat de kans dat je eigen BH niet meer comfortabel aanvoelt. Roses Body Care biedt dan een passende oplossing in de vorm van mooie lingerie en, zo nodig, een goede natuurgetrouwe prothese die naadloos op elkaar aansluiten.

  Sinds maart 2015 is in Nijmegen aan de Sint Annastraat een lingeriewinkel van Roses Body Care gevestigd, een speciaalzaak voor vrouwen die een borstoperatie ­hebben ondergaan. ‘Roses is een unieke combinatie van een luxe lingeriewinkel, een adviespraktijk en een naaiatelier,’ vertelt eigenaresse Nienke Danhof. ‘Sinds 2008 adviseren wij vrouwen over borstprotheses en meten we de juiste prothese aan. Daarbij hoort een goed passende BH. Dit kan een stevige, goed ondersteunende BH zijn, maar ook een mooie lingerieset van kant of met leuke kleuren en dessins. We hebben een zeer uitgebreide collectie borstprotheses en prothese-BH’s. Samen met de klant zoeken wij altijd naar de best mogelijke symmetrie, zodat de buitenwereld er niets van kan zien. Bij lymfoedeem werken wij samen met oedeemtherapeuten om een BH te adviseren die de oedeemtherapie ondersteunt.’ Indien nodig maakt Roses Body Care aanpassingen aan lingerie. De naaimachine staat klaar, zodat je direct weer kunt passen en zeker weet dat je met de juiste keuze naar huis gaat.

  Prothesebadmode
  Ook in de herfst en winter heeft Roses Body Care een ­uitgebreide collectie prothesebadmode. Badpakken, maar ook modieuze bikini’s en tankini’s fleuren de winkel het hele jaar door op en alles is geschikt om comfortabel met een borstprothese te kunnen zwemmen of zonnen.

  Vergoeding
  Je komt bij Roses Body Care op afspraak, er wordt altijd twee uur voor ingepland. Hierdoor is er alle rust en privacy om verschillende merken en modellen te passen.
  De borstprothese wordt vanuit de basisverzekering volledig vergoed. Roses Body Care heeft overeenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars en verzorgt de administratieve afhandeling van de vergoeding.

  Roses Body Care heeft vestigingen in Nijmegen, Arnhem en Annen (Drenthe). In Nijmegen zijn we aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag, altijd op afspraak. We hebben ook een uitgebreide webwinkel: www.rosesbodycare-shop.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply