Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Comfortabele werkplek?
  Rate this post

  Hoe voel jij je na een dag werken met je computer? Ben je nog fit genoeg om van  alles te ondernemen of ben je of ben je mentaal of fysiek óp? In dat laatste geval is  de kans groot dat jouw werkplek eens goed onder de loep moet worden genomen.  Hoe comfortabel is deze ingericht?

  Het lijkt misschien simpel. Een tafel, een stoel en een computer. Voilà, je werkplek is klaar voor gebruik. Maar zo eenvoudig is het niet. Een zittend beroep lijkt niet zo zwaar, maar het is toch behoorlijk belastend voor je lichaam. Langdurig zitten kan veel klachten veroor­zaken, vooral wanneer je houding niet goed is. Denk maar eens aan hoofdpijn, RSI, nek- en schouderklachten. Met een goede afstelling van je stoel en bureau en voldoende beweging tijdens het werk sluit je de werkdag veel ­comfortabeler af.
  Wanneer dit niet in orde is, loop je kans op vervelende klachten. En omdat bij het goed inrichten van je werkplek nog veel meer komt kijken dan bureau- en stoelinstellingen, kun je hiervoor het best een professional inhuren. Daarbij maakt het niet uit of je nu werkt op een flexplek, aan de keukentafel of aan je eigen bureau op kantoor.
  Elmar Dekker is zo’n professional. ‘Duurzaamheid is voor mij belangrijk, dus wees niet bang dat je direct allerlei dure meubels moet kopen. Ik zal je eigen meubilair zoveel mogelijk op jouw maat instellen. Het is belangrijk dat je werkplek ergonomisch is: precies afgesteld op jou en jouw werkzaamheden en met aandacht voor jouw gezondheid!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply