Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Comfortabeler in je eigen huis, zo doe je dat!

  We hebben het afgelopen jaar massaal met z’n allen thuisgezeten. Waarschijnlijk kun jij het je niet meer herinneren wanneer je zoveel tijd thuis gespendeerd hebt voor corona. Het is dan ook heel normaal dat er allerlei zaken in en rondom je huis zijn opgevallen die je eigenlijk niet meer zo mooi vindt. Steek de handen uit de mouwen en geef je huis een flinke opfrisser! Zo kom je de komende maanden makkelijk door met een huis wat weer jouw stijl is.

  Grote (voorjaars)schoonmaak
  Is het al te vroeg voor de voorjaarsschoonmaak? Waarschijnlijk zie je hier ontzettend tegenop, maar het gevoel na een grote poetsbeurt is toch altijd ontzettend voldaan. Zet een goede playlist aan, koptelefoon op en gaan! Als je je een ochtend goed kwaad maakt, heb je waarschijnlijk de helft van het huis allang gedaan en kun je met een tevreden gevoel op de bank ploffen. Een opgeruimd en schoongemaakt huis geeft een opgeruimd hoofd, zeggen we maar!

  Evalueer je decoratie
  Alle deco items in je huis heb je op een bepaald moment in je leven gekocht. Het was toen heel erg trendy of je vond het toen heel erg mooi vanwege je toenmalige ‘abstracte’ fase. Maar voel je nog iets voor die fase of heb je het idee dat je nu weer hele andere woontrends leuk vindt? Je decoratie staat er vaak gewoon en daarom valt het jou niet meer zo op, maar evalueer per item of je er nog blij van wordt. Zo niet, weg met die zooi! Verkoop het op Markplaats, geef het aan een vriendin of breng het naar de kringloop. Scoor wat nieuwe eyecatchers voor in huis waar je weer helemaal blij van wordt.

  Doe wat kleine klusjes
  Hoewel veel mensen in de eerste lockdown in 2020 massaal aan het klussen geslagen waren, zijn er vast nog wel wat kleine klusjes die je uitgesteld hebt. Wellicht wil je nog wat mooie schilderijen ophangen of nieuwe lampen ophangen. Het is handig verschillende soorten gereedschappen in huis te hebben om dit soort klusjes snel te klaren. Door nieuwe decoratie of verlichting op te hangen zal je huis al snel een andere uitstraling geven.

  Hopelijk heb je wat inspiratie gekregen om je huis weer wat extra aandacht en liefde te geven. Door je huis niet te verwaarlozen zorg je ervoor dat jij je super comfortabel voelt in je woning en geeft jou een lekker (en waarschijnlijk voldaan) gevoel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply